top of page
Search

Uudet sivut, uudet tuulet

Koska vihdoin oli aikaa ja "mielenkiintoa" tehdä töiden ohella kennelille uudelle sivupohjalle sivut, vaihdettiin sitten kerralla koko kokonaisuus.


Eihänne varmasti hetkessä täysin valmiit ole, mutta toivonmukaan nämä sivut tulisi toimimaan paremmin mobiilissa kuin edelliset ja olisi näin ollen selkeämmät.Saimme myös iloksemme tietää, että suomennettu Standartin tulkinta ohje otettiin koulutusmateriaaliksi SSKY;n ulkomuototuomarien kuolutuksiin, joten voisimmekohan hiljalleen saada osaavia tuomareita myös meille tänne suomeen?

Siitäpä innostuneena

Sen jälkeen kun standarti ohje oli julkaistu, tulvi kysymyksiä siitä saisiko sen painettuna versiona?

Itselläni on työn alla vielä monet suomennokset ja useampi sivu kirjoittamatta, mutta tuostapa innostuneena aloinkin miettimään, miksipä ei? Kirjoittaa rodusta, historiasta, pennun taloo saapumisesta sun muusta isompi oopus, jonka voisi halutessaan tilata kukavain.
Rotuyhdistys


Rodun piirissä kuppikuntia löytyy jos ja vaikka mihinkin suuntaan. Rotuyhdistys yrityksiä onjo olemassa kaksi, mutta kumpikin ajaa vain omaa mielipide agentaansa eteenpäin.

Puheeksi onkiin noussut useamman harrastajan kanssa, miksei rodulle voisi luoda oikeasti puolueetonta rotuyhdistystä, jossa toiminta vetäisi henkillöt, jotka saisi asioita eteenpäin niidenkin henkilöiden kanssa, joiden ei välttämättä ihan sukset samaan suuntaan kulkisikaan? Mielenkiinnolla jään odottamaan..39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page